Bejelentkezés

RegisztrációElfelejtett jelszó
Bejelentkezés

Bababolt webáruház

Kosár

Kosár Pénztár

A borostyánláncokról

Kedves látogató! Köszöntjük megújult honlapunkon.

Szeretnénk babájának és Önnek is segíteni, hogy könnyebben átvészeljék a fogzási időszakot.

Miért éppen borostyánlánccal?

Népi gyógyászati módként észrevették, hogy a borostyán megkönnyíti a fogzást és csökkenti a fogzási fájdalmat, kiegyensúlyozottabbá teszi a babát. Sokan szkeptikusak ezzel kapcsolatban, de akik kipróbálták általában elégedettek az eredménnyel. Ausztriában és Svájcban a patikában kaphatóak ezek a láncok, és Németországban is támogatják az orvosok a viselését. A borostyán nemcsak jó fájdalomcsillapító, de ellenállóbbá is teszi a kicsiket a betegségekkel szemben, így a gyengébb immunrendszerű, gyakran megbetegedő gyerekeknek is ajánlott. Emellett számos bőrbetegség és az allergia ellen is véd a borostyán.

Mi az a borostyánlánc és hogyan hat?
A borostyánkő gyógyító hatását már az Ókorban ismerték: fájdalomcsillapító hatása miatt amulettként viselték, de olajat is készítettek belőle. A borostyán a helyi fájdalmak kiváló gyógyítója és a nyugtalanságra, szorongásra is jó hatással van, ezért ajánlják szívesen a természetgyógyászok már csecsemőkorban is.
Sokan azt hiszik, hogy a borostyánt rágni kell és ezáltal csillapítja a fájdalmat, de ez nem igaz: egyszerűen csak a baba nyakába kell tenni a láncot és kész.


Forrás/szerző: Vida Ági http://www.kismamablog.hu/

Nem veszélyes?

Önmagában nem, de mindenképp szülői felügyelet mellett használja a gyermek. A baba nem tudja elszakítani a láncot, erős szemenkénti csomózással kézzel készített a baltikumból származó borostyánláncokat értékesítünk!,

Termékgarancia:
A Borostyánlánc.hu garantálja a kövek valódiságát.
Termékeinkre számla ellenében 6 hónap cseregaranciát vállalunk. A garancia szakadásra vagy megnyúlásra vonatkozik, a kövek valamint a zárfoglalat törésére vagy repedésre nem, ezért vásárláskor, átvételkor győzödjön meg a termék állapotáról.
Antiallergén ékszer, mert bőrrel kizárólag valódi borostyánkő érintkezik.

Minden lánc, egyedi darab, gondos kézi megmunkálás eredménye.


Miért tőlünk?

Mert már több, mint 7 éve próbáljuk a fogzási időszakot megkönnyíteni a babáknak és mamáknak. Gyorsak és pontosak vagyunk, próbáljuk minél előbb eljuttatni a láncokat a rászoruló piciknek.

Átlagos babalánc méretek:

Újszülöttek: 29-30 cm
2-3 éves korig: kb. 32-34 cm

5 éves korig : 35 cm

Ha bármi kérdése merülne fel a borostyánlánccal kapcsolatban, ne habozzon írjon nekünk és mi válaszolunk! info@borostyanlanc.hu

A weboldal használatával Ön beleegyezik a sütik (cookie) fogadásába és elfogadja a vásárlás menetével, valamint az adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatos irányelveket.